Kinderpartijtje

Op zoek naar een bijzonder kinderfeestje? Kom gezellig vilten. We beginnen met drinken en wat lekkers, ondertussen vertel ik iets over het viltproces. Vervolgens gaan de kinderen met losse plukjes wol, warm water en zeep zelf aan de slag. Ik vilt met kinderen vanaf 7 jaar. Wat je bijvoorbeeld kunt maken is een schilderijtje, een paar gekke bloemen, een toverpotje, een vlinder of we gaan zeepjes of stenen invilten. Met kinderen vanaf 10 jaar kun je ook met mallen werken. Dan kun je denken aan een etui, telefoonhoesje of een tasje.

Na 2,5 uur nemen de kinderen hun viltwerkje mee naar huis. De kosten bedragen 15,- euro per kind, met een minimum van 80,- euro. Maken we een groter viltwerk m.b.v. een mal, dan komt er 2,- euro per kind bij.

Ouders zijn van harte welkom om mee te doen met het vilten. U betaalt dan hetzelfde als voor een kind.
De locatie voor het viltfeest is de kinderboerderij De Meent. Een heerlijke locatie om de handen uit de mouwen te steken, maar ik kan natuurlijk ook bij u thuis komen. De kosten bedragen dan 12,50 euro per kind. Belangrijk is wel dat er met water geknoeid mag worden.