Workshops

Zin om zelf creatief aan de slag te gaan? Of ben je op zoek naar een leuke activiteit met vriendinnen/vrienden, zussen/broers of collega's? Meld je dan aan voor een workshop, vanaf 3 personen.

Een dag duurt van 10.00 tot 16.30 uur. Hierin kan bijv. een sjaal, een ondersteboven-binnestenbuiten hes, een tas, sloffen of een kussen gevilt worden. Gaat uw voorkeur uit naar een halve dag? Dat kan ook. In 3 uur kunnen we bijv. een hoofdband maken, een mooie broche en een ketting of een hoesje voor de telefoon of tablet/I-pad.
De workshops vinden plaats op de kinderboerderij De Meent. Een heerlijke locatie om de handen uit de mouwen te steken.

De kosten voor een hele dag zijn 80 euro p.p.incl. materiaal, uitgebreide lunch en koffie/thee met iets lekkers. De kosten voor een halve dag zijn 35 euro p.p.

In het weekend van 18, 19 en 20 novermber geef ik samen met drie anderen leuke workshops. Kies uit vier verschillende disciplines, twee leuke workshops en bepaal zelf op welke dag je dit wilt komen doen.
1. Maak je eigen badzout met kruiden en zefgeplukte bloemen;
2. Hak bloemen uit Braziliaans speksteen;
3. Maak een najaarskrans van planten, en
4. Vilt een warme hoofdband.

De kosten voor deze workshops bedragen 75 euro p.p. incl. materialen, lunch koffie/thee met wat lekkers. Voor meer info, kijk op mijn facebookpagina Full Wool of
neem even contact met mij op tel. 06-22620074.